Afzuigkap laten wrappen

The finishing touch

Werkt jouw afzuigkap nog gewoon goed, maar past de kleur niet meer bij jouw keuken? Is vervangen dan wel nodig? Zeker als je je bedenkt dat we jouw afzuigkap voor een fractie van de prijs perfect kunnen afstemmen met de rest van je keuken.

Afzuigkap laten wrappen - range hood vinyl wrapped to darkgrey - Keukenkast-wrappen-nl

Afzuigkap laten wrappen

The finishing touch

Werkt jouw afzuigkap nog gewoon goed, maar past de kleur niet meer bij jouw keuken? Is vervangen dan wel nodig? Zeker als je je bedenkt dat we jouw afzuigkap voor een fractie van de prijs perfect kunnen afstemmen met de rest van je keuken.

Afzuigkap wrappen kleuren

Hygiënisch in jouw stijl

Je kunt de wrapfolie die wij voor jouw afzuigkap gebruiken gewoon schoonmaken met normale schoonmaakmiddelen, warm water en een schoonmaakdoek. Daarmee is wrappen een hygiënische oplossing. Qua stijl is er enorm veel mogelijk. Ga jij voor een felle kleur, mat zwart, houtlook, modern koper of durf jij een GLAM stijl te kiezen voor jouw keuken?

Want we kunnen jouw afzuigkap ook wrappen in een glitter champagne of goudkleur als je dat aandurft.

Origineel Gewrapped

Bijzondere vormen

Exclusiviteit verdient vakwerk

Hangt er bij jou een afzuigkap die je niet bij iedereen in huis tegenkomt? Een bijzondere vorm, een (zeer) exclusief model of heb je misschien wel een splinternieuwe afzuigkap op het oog, maar is die niet in ‘jouw kleur’ te krijgen? 

Je kunt erop vertrouwen dat jouw afzuigkap met de grootste zorg gewrapped wordt. Ons wrappers zijn ervaren vakmensen, die op een correcte manier met jouw keuken en afzuigkap omgaan. Als we weggaan is jouw exclusieve kap, nog net wat exclusiever.

Afzuigkap bijzondere vorm wrappen - rvs afzuigkap origineel
Afzuigkap bijzondere vorm wrappen - rvs afzuigkap gewrapped close
Afzuigkap mat zwart in gewrapte keuken

(RVS) afzuigkap schilderen of wrappen?

Het is natuurlijk erg makkelijk als wrapbedrijf om te zeggen dat je beter kunt kiezen voor wrapfolie. Dus we willen het graag anders doen. We vertellen je graag hoe je een (rvs) afzuigkap kunt schilderen en hoe wrappen werkt.

Verven / schilderen van een (rvs) afzuigkap

Om een (RVS) afzuigkap te schilderen zijn er een aantal stappen die je moet nemen.
  1. Opschuren
  2. Ontvetten
  3. Ruimte afdekken & aftapen
  4. Primer aanbrengen
  5. Minimaal twee lagen metaal- of kunststoflak aanbrengen

Wrappen van een (rvs) afzuigkap

  1. Reinigen / ontvetten
  2. Wrapfolie aanbrengen
  3. Knopjes netjes afwerken

Bijkomend voordeel is dat wrapfolie altijd egaal strak is, krasvast en stootvast is. Wat ons betreft is het eigenlijk niet meer te vergelijken. Wrapfolies zijn de laatste jaren zoveel in kwaliteit vooruit gegaan dat er op dit moment geen betere keuze is dan wrappen.

Contact opnemen

Heb je vragen rondom wrappen van je afzuigkap? Of heb je iets anders in je keuken of interieur dat je wel zou willen wrappen? Neem gerust contact met ons op. Ons team helpt je met veel plezier verder.

Als je dat makkelijk vindt kun je ons ook bereiken via Whatsapp. We kijken uit naar je bericht!

Keukenkast-wrappen.nl
T: 085 401 31 61
M: info@keukenkast-wrappen.nl