Kozijnen wrappen - kunststof kozijn zwart gewrapt

(Kunststof) kozijnen wrappen

Voor kunststof, hout & metaal

Kozijnen en deuren bepalen voor een belangrijk deel de uitstraling van je woning. Het zijn grote objecten op plaatsen waar je blikveld in een woning vaak naartoe gaat. 

In eerste instantie denk je bij een kozijn vaak aan schilderen.  Dat is wat ‘we’ traditioneel deden. Maar wat als we je vertellen dat het wrappen van kozijnen en deuren op bijna alle fronten  een betere keuze is?

Kunststof kozijnen laten wrappen

Populair omdat het slim is.

Het laten wrappen van kunststof kozijnen is enorm populair. Kunststof kozijnen hebben een gladde ondergrond, isoleren goed en zijn vaak na jaren nog in prima staat.

Maar als ze niet meer aansluiten bij de rest van je interieur (of exterieur) dan is een kunststof kozijn lastig te schilderen (en nog duurder ook). De kozijnen vervangen is een flinke klus met veel overlast en natuurlijk een compleet ander prijsplaatje. Daarbij, als het kozijn nog goed is - moet je je afvragen of je geen duurzamere keuze kunt maken.

Door een kunststof kozijn te laten wrappen zorg je niet alleen dat het kozijn weer helemaal aansluit bij wat je wil. Hoewel dat natuurlijk wel vaak de hoofdreden is. Maar je zorgt ook voor een extra beschermlaag op je kozijn.

De folie waarmee wij wrappen is:

  • zeer sterk
  • krasvast
  • stootvast
  • bestand tegen kou en hitte.

Daarnaast heeft het "wrappen zelf" ook nog voordelen ten opzichte van schilderen of vervangen.

  • Je bespaart op arbeidskosten omdat het snel gedaan is.
  • Wrappen geeft geen stankoverlast, rommel of sloopwerk.
  • Wrapfolie is in veel kleuren leverbaar.
  • Goede wrapfolie heeft een levensduur van zo'n 10 jaar.
  • Is goed te repareren mocht je het toch beschadigen.


Samengevat is wrapfolie in alle opzichten de slimste keuze als jij jouw kozijnen er weer als nieuw uit wilt laten zien.

Kunststof voordeur zwart gewrapt

Kunststof deur laten wrappen

Beter gewrapt dan gekocht

Wat geldt voor kunststof kozijnen geldt net zo voor deuren. Ook bij deuren is wrappen in bijna alle gevallen de slimste & beste keuze.

Bij kunststof deuren zien we echter nog een interessante trend ontstaan. Omdat kunststof deuren in een gewenste kleur ofwel slecht leverbaar zijn, of een flink stuk duurder zijn, worden we met regelmaat gevraagd om nieuwe kunststof deuren te wrappen.

Naast het verschil in prijs is ook de kleurkeuze groter en is de 'originele' deur beschermd. Leuke tip dus mocht je de nieuwe kunststof voordeur nog gaan bestellen.

Kunststof voordeur wrappen - origineel
Originele nieuwe deur
Kunststof voordeur wrappen - zwarte wrap op witte voordeur
Deur & kozijn gewrapt
Deur wrappen houtlook - keukenkastwrappen-nl

Houten deuren & kozijnen wrappen

Beter resultaat & langer mooi

Ook hout kan gewrapt worden. Omdat wrapfolie helemaal egaal is, krijg je hierdoor zelfs het meest strakke eindresultaat mogelijk. Geen verfstrepen of uitlopers dus.

Liever een voelbare houtstructuur? We bieden letterlijk honderden opties aan om je kozijnen en deuren te wrappen. Dus als jij structuur wil, dan kan dat gewoon.

Omdat onze wrapfolie UV bestendig is, gaat het tot wel 10 jaar mee zonder te verkleuren.

Het enige punt van aandacht is dat de ondergrond glad en voorbehandeld moet zijn. Dat kan met een primer, maar als de verf er nu nog goed op zit is dat ook ideaal.

Hoe gladder je kozijn of deur nu is, hoe beter het eindresultaat na het wrappen. Zonder rommel en zonder verflucht.

Contact opnemen

Heb je vragen rondom wrappen van je keuken of je interieur? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team helpt je graag verder.

Prijs aanvragen

Wil je graag een offerte / prijs aanvragen? Gebruik dan onze offerte aanvraag. Wegens ons werkproces kunnen we aanvragen die niet via de offerte aanvraag worden gedaan niet meer behandelen.

Je kunt je aanvraag met foto’s ook via Whatsapp sturen.

Keukenkast-wrappen.nl
T: 085 401 31 61
M: info@keukenkast-wrappen.nl