OVER ONS

Als passie en vakmanschap samenwerken

Zoals vaak begon het wrappen voor de meeste van ons jaren geleden als hobby. We zijn er vanaf de opkomst van het wrappen al bij.

Het team heeft een behoorlijke staat van dienst met het wrappen van (exclusieve) auto’s. We kwamen er al snel achter dat er een belangrijke gezamelijke overeenkomst was; een passie voor kwaliteit.

Wrappen kan iedereen. Een goede wrapfolie in perfectie aanbrengen is vakmanschap dat niet zonder passie voor kwaliteit kan.

Toen het wrappen van keukens in opkomst was hadden we interesse om dit aan te bieden. Maar we deden er bewust niets mee. De folies zelf waren namelijk nog niet van het niveau dat wij onze klanten willen geven. Het betrof folies die bij normaal gebruik, warmte of vocht los lieten of luchtbellen kregen. De krasvastheid was redelijk maar zeker niet optimaal.

Toen de wrapfolies die deze eigenschappen wél hebben eenmaal op markt kwamen was onze interesse dan ook snel weer gewekt.

Omdat we er zoveel voldoening uit halen leggen we ons nu volledig toe op wrappen van keuken en interieur met nog steeds die gezamelijke passie: kwaliteit als uitgangspunt.

Keuken klant zwarte kozijnen

Onze werkwijze

Ons proces is zo eenvoudig mogelijk gemaakt voor jou als klant. Doordat we de maten en foto's al in de offerte aanvraag meenemen, scheelt dit tijd per project. Door de aanlooptijd zo kort mogelijk te maken kunnen we ons richten op nauwkeurig werk en perfect resultaat. En zo toch een zeer concurrerend voorstel doen.

OFFERTE AANVRAAG

In de offerte aanvraag geef je met foto's, wensen en afmetingen een totale aanvraag aan ons door. We kunnen zo precies berekenen wat de kosten zijn aan materialen, folie en arbeid. Je weet zo precies waar je aan toe bent voordat we starten.

OFFERTE AANVRAGEN

kleurstaal / schouw

Als je akkoord bent met de offerte kunnen we kleurstalen leveren of, wanneer nodig of gewenst, plannen we eerst een schouwbezoek in. Voor grote projecten komen we zelf altijd graag vooraf kijken. Zo weten we zeker dat we op de wrapdag(en) alles perfect kunnen afronden.

03

wrapdag(en)

Gemiddeld is een keuken in 1 à 2 dagen gewrapt. We zijn liever iets langer bezig maar dan voor jaren goed. Voor grote keukens, meubels, deuren en interieurdelen is de tijdsindicatie verschillend per project. We leveren ons werk altijd op met een nacontrole.

CONTACT OPNEMEN

Heb je vragen rondom wrappen van je keuken of je interieur? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team helpt je graag verder.

Wil je graag een offerte? Gebruik dan onze offerte aanvraag.
Of stuur ons een paar foto's van jouw keuken via Whatsapp.

Keukenkast-wrappen.nl
T: 085 401 31 61
M: info@keukenkast-wrappen.nl