Portfolio

Met trots gewrapt.

Wie zijn werk met passie doet, wil dat ook graag laten zien. Maar we snappen het ook als je wil zien wat we zoal kunnen.

Onze portfolio pagina is een greep uit ons werk. Achter ieder project zit een tevreden klant. En of we daar trots op zijn!

Naast deze 'voor en na' projecten kun je ook een kijkje nemen bij ons 'recent werk', waar nog veel meer projecten te zien zijn.

u-keuken van wit naar modern.

De eigenaar van deze witte u-keuken, had de wens om de keuken in het zwart te laten wrappen.

Deze keuken heeft hierdoor een moderne uitstraling gekregen. Samen met het donkere kozijn, de zwarte stopcontacten en zwarte afzuigkap oogt deze keuken als nieuw. Stoer, luxueus, en één geheel met de rest van de keuken.

Witte keuken zwart wrappen

Met een hoekkeuken en meerdere losse elementen was het wrappen van deze keuken een mooie klus om uit te mogen voeren.

Waar de keuken eerst leek weg te vallen tegen de witte muur, is het contrast nu duidelijk aanwezig. Een complete transformatie waarbij de losse keukenkast een echte eyecatcher is geworden.

Keuken van wit naar zwart wrappen - overview

Keuken van wit naar grijsgroen

Standaardkleuren worden nog steeds het meeste geleverd. Maar op een standaard witte keuken raken mensen nou eenmaal uitgekeken. Het oogt hygiënisch, maar mist vaak persoonlijkheid.

We spenderen veel tijd in onze keuken, dat jouw keuken past bij jouw smaak zorgt ervoor dat je er een fijner gevoel hebt.

Voor deze opdracht mochten we de witte keuken wrappen in deze mooie grijsgroene kleur. Samen met de zwarte handgrepen oogt de keuken nu veel warmer en aangenamer. Persoonlijk en klaar voor jaren plezier!

Kastenwand wrappen houtlook

Deze keuken ging van wit naar een mooie houtlook wrap. Zoals je op de foto's kunt zien kunnen we spreken van een echte transformatie.

Waar de witte wand van zichzelf leuk oogde, gaf het ook een wat koud gevoel. Met de houtlook wrap die we mochten aanbrengen is de keuken omgetoverd tot een warme, fijne en luxe plek om te vertoeven.

Naast de kastenwand werd de keuken zelf ook in houtlook gewrapt. Een prachtige combinatie samen met het zwarte blad.

Van mooi naar droomkeuken

Wrappen is iets dat je moet durven.

Er zullen heel wat mensen zijn die bij het zien van de originele witte keuken al een fonkeling in de ogen krijgen. En toch mochten we deze prachtige keuken onder handen nemen.

Het eindresultaat? Een absolute droomkeuken.

Rode keuken zwart wrappen

Hoewel we al in héél veel keukens zijn geweest, komen er nog steeds keukens voorbij waarbij het verschil zo groot is dat we zelf ook even wat langer blijven kijken.

Als rood niet je kleur is, dan was je in deze keuken niet heel gelukkig. Maar het blad was mooi, de kastjes goed en er lag al een prachtige kookplaat. Eigenlijk was een nieuwe keuken gewoon zonde. Dus wij mochten komen om de keuken te wrappen.

Ja, we kunnen er veel over zeggen, maar dat gaan we nou eens niet doen want eigenlijk is dat niet nodig. Bekijk de metamorfose van deze keuken zelf maar. We snappen het als je hier even blijft hangen.

Meer keukens zien die wij mochten wrappen?

We laten graag meer van ons werk zien.

Bekijk meer foto's in ons project overzicht.

Kitchen vinyl wrapping collage - kitchen island wrapped in black
Kitchen vinyl wrapped collage -2 - island white, cabinets black wrapped
Kitchen vinyl wrapped collage - 1 - Black kitchen wall cabinets
Kitchen vinyl wrapped collage -3 - kitchen wrapped in a woodlook vinyl

wrappen van TV meubel & salontafel

Naast keukens kunnen we nagenoeg alles met een vlak oppervlak wrappen. Zo kan het hele interieur naar jouw smaak gemaakt worden.

Voor dit project mochten we salontafels, kast en tv-meubel wrappen. De kasten in het matzwart passend bij de keuken. Voor de salontafel koos deze klant voor een zwarte houtlook wrapfolie.

TV meubel en kast mat zwarte wrap vinyl
Salontafels gewrapt in houtlook zwart
Salontafel voor het wrappen

Kunststof kozijnen wrappen

Een kozijn vervangen is een flinke klus. Veel rommel én het kost behoorlijk wat geld. In de meeste gevallen moet er ook nog een stucadoor en een schilder aan te pas komen om alles weer netjes te maken.

Als het kozijn nog goed is, kun je deze ook laten wrappen. Dan ben je zonder rommel in één dag klaar. En het is een stuk goedkoper dan vervangen. Het kozijn zelf is beschermd dankzij de wrapfolie en mocht het toch ooit beschadigen dan kun je het zonder problemen opnieuw laten doen.

Zowel wij als de klant vonden het een prachtige transformatie voor deze woning.

KLedingkast wrappen

Een kledingkast op de slaapkamer is vaak een groot object. Zeker als dit geen losse kast is maar een inbouwkast zoals de kledingkast van dit project.

Voor dit project werd gekozen voor een donkergrijze wrapfolie. Wij vinden het eindresultaat zelf prachtig. Het geeft de kast een superstrak en zakelijk uiterlijk zonder in te boeten aan warmte die je op de slaapkamer ook terug wilt zien.

kastenwand inloopkast grijs wrappen

Meer projecten bekijken?

We laten graag meer van ons werk zien.

Bekijk meer foto's in ons project overzicht.

TV meubel wrappen - portofolio
Bartafel wrappen - portofolio
TV meubel wrappen - portofolio
Afzuigkap wrappen