KEUZESTRESS IS NIET NODIG

WRAPFOLIE KLEUREN EN DESIGNS

Er is enorm veel mogelijk met wrappen. In deze brochures kun je alvast inspiratie opdoen.
Het is een verzameling van kleuren die wereldwijd geleverd worden.

Heb je jouw kleur gevonden, dan kijkt onze wrapper met je voor de beste match uit het enorme aanbod van folies dat we kunnen leveren.
Je mag in een offerte aanvraag ook doorgeven: “Ik wil mat antraciet”, of “Eiken”. Dat is het voor ons duidelijk. Heb je wel een specifiek design gezien, dan mag je het nummer natuurlijk ook doorgeven.

Voordat we je keuken of interieur gaan wrappen heb je de mogelijkheid om kleurstalen te ontvangen of als nodig komen we op schouwbezoek. Dan kun je de kleur in het echt zien.

Coverstyle brochure wrapfolies voorpagina

COVER STYL'

We werken in de basis met de hoge kwaliteit wrapfolie van cover Styl'. Je kunt van deze folie stalen bij ons aanvragen. We hebben de brochure online voor je beschikbaar. We verwijzen je ook graag naar de site van Cover Styl' zelf. Daar kun je per type folie in detail zien wat er mogelijk is.
3M DI-NOC brochure voorpagina

3M DI-NOC

Als de wens of toepassing daarom vraagt gebruiken we ook wrapfolies van 3M. De 3M DI-NOC-folies zijn gemaakt met een speciale lijm. Ze hechten aan zowel gladde als ruwe oppervlakken en zijn daardoor te gebruiken bij tal van toepassingen. Zowel voor het restylen van meubels, binnenwanden en gevels