KEUZESTRESS IS NIET NODIG

WRAPFOLIE KLEUREN EN DESIGNS

Er is enorm veel mogelijk met wrappen. In deze brochures en onze webshop voor wrapfolie kun je alvast inspiratie opdoen en wrapstalen bestellen.

Heb je jouw kleur en design nog niet gevonden, dan kijkt onze wrapper graag met je mee voor de beste match uit het enorme aanbod van folies dat we kunnen leveren. Je mag in een offerte aanvraag ook doorgeven: “Ik wil mat antraciet”, of “Eiken”. Dat is het voor ons ook duidelijk. Heb je een specifiek design uitgekozen, dan kun je het nummer natuurlijk ook doorgeven.

Voordat we je keuken of interieur gaan wrappen heb je zo de mogelijkheid om kleurstalen te bestellen, te testen of met onze wrappers op zoek te gaan naar jouw perfecte folie tijdens een schouwbezoek. Zo kun je de wrapfolie van jouw keuze altijd eerst in het echt zien.

coverstyl kleuren brochure

COVER STYL'

We werken in de basis met de hoge kwaliteit wrapfolie van cover Styl'. Wil je vooraf de designs graag zien? We hebben alle kleuren in onze wrapfolie webshop. Je kunt van deze folies ook stalen bestellen. We snijden de stalen van echte folie, zo weet je precies wat je krijgt en hoe het er bij jou thuis uit ziet. Daarnaast hebben we de brochure online voor je beschikbaar. Op de site van Cover Styl' vind je dezelfde kleuren.
3M DI-NOC brochure voorpagina

3M DI-NOC

Als de wens of toepassing daarom vraagt gebruiken we ook wrapfolies van 3M. De 3M DI-NOC-folies zijn gemaakt met een speciale lijm. Ze hechten aan zowel gladde als ruwe oppervlakken en zijn daardoor te gebruiken bij tal van toepassingen. Zowel voor het restylen van meubels, binnenwanden en gevels
bodaq wrapfolie wrapping vinyl kleuren en designs brochure 2023

Bodaq by hyundai

Met een grote hoeveelheid aan designs, texturen en kleuren bieden we met Bodaq een aanvullende reeks goede kwaliteit wrapfolie. Bodaq wrapfolies (vinyl wrap) hebben een natuurgetrouwe afwerking zoals houtnerven in verschillende tinten, steenlooks (realistisch ogend marmer en leisteen) en een groot aantal metallic opties zoals geborsteld zilver of brons. Er zijn ook leer- of stoffenfolies beschikbaar waarmee je textuur aan elke ruimte toe kunt voegen.